Subito Dienstverlening B.V.

Signaal 34
1446 XA Purmerend
0299 476176

Vrachtwagenchauffeur

Omschrijving: Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ervaren vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C of CE. In de functie van vrachtwagenchauffeur draag je zorg voor het correct afleveren van goederen. Het controleren van de lading, het bijhouden van de administratie en het communiceren met de planning zijn aan de orde van de dag.

Je bent zorgvuldig, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent representatief. Het betreft hier in eerste instantie een functie op oproepbasis.

Plaats: Purmerend

Sector: Transport / Luchtvaart

Niveau: LBO

Bedrijfsprofiel: Subito Uitzendbureau is een daadkrachtige organisatie dat gespecialiseerd is in het matchen van het juiste personeel bij een passende baan. Met onze flexibele en persoonlijke aanpak creŽren wij een win-winsituatie voor de werknemer en opdrachtgever.

Daarnaast is Subito Uitzendbureau gelieerd aan New Impuls, een werving en selectiebureau dat bemiddelt voor (financieel) administratieve functies, commerciŽle functies, marketing functies, human resource management en managementondersteuning.Code 
goto E-Smart.nlgoto Beheren